Nye Coronatiltag for ungdomsspillerne
Klub: Glostrup Badminton Club
Publiceret af: Jan Karlsen
Dato: 02-12-2020 12:47:28
Kategori: Generelt
     

Kære alle ungdomspiller og forældre

Glostrup Idrætsanlæg bebudet at lyset i Hal 2 og Hal 3 igenskal efterses/justeres/udskiftes. Dette vil ske tirsdag til torsdag i uge 50(næste uge).

 

Dette medføre at al træning er AFLYST i uge 50 TIRSDAG,ONSDAG og TORSDAG.

 

Som de flest nok allerede er informeret om gennem pressen,har regeringen indført nye tiltag ift Conona situationen for bl.a. vestegnen,herunder naturligvis også Glostrup. Dette kommer til at påvirke træningen forungdommen drastisk resten af 2020. I perioden 7. december 2020 til 2. januar2021 gælder:

 

Der må maksimalt være10 personer i hallen inkl træneren.  (Dette betyderat forældre IKKE er tilladt i hallen)

 

Dette gør naturligvis, at det er meget udfordrende, atskulle få ungdomsspillerne passet ind i vores træningstider – Trænerne vilprøve om vi kan finde en måde at afvikle træningen for resten af året, men detkan ikke undgås, at påvirke spilletiden for alle ungdomsspillere. Vi arbejderpt. på en model, hvor den enkelte spiller vil blive tildelt én træningstid. Harspilleren ikke mulighed for at deltage på dette tidspunkt, vil det ikke væremuligt for spilleren at træne før Coronarestriktionerne ændres.

Vi melder ud til ungdomsspillerne, så snart vi har(forhåbentlig positiv) information omkring træningsmulighederne. Hvis det ikkeer muligt at få ungdomsspillere og træningstidspunkter til at gå op vil altræning være aflyst frem til 2. januar 2021.

 

Coronarestriktionerne betyder desværre at vi i år ikke kanholde juleafslutning for ungdomsspillerne, som planlagt.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

glostrupbadminton@gbc-badminton.dk
 

 

Spillested

Glostrup Hallerne - hal 2
Stadionvej 80
2600 Glostrup

Email: glostrupbadminton@gbc-badminton.dk